Aktivitetsplan

Onsdagspadlinger arrangeres i tidsrommet fra 1. april til 1. oktober. Turene går annenhver gang fra Røra og Krogshavn før sommerferien. Turene fra Røra er spesielt tilrettelagt for nybegynnere, turene fra Krogshavn vil tilpasses de som vil utvikle se som padlere. Etter sommerferien vil startpunktet for onsdagspadlingen variere. Dette vil bli annonsert på hjemmesiden (aktivitetsplanen) og Facebook.  Disse turene tilpasses nybegynnere. Oppmøte kl 17:30 slik at du er på vannet kl 18:00.


Nedenfor finner du liste med aktiviteter i klubben. Klikk på en aktivitet for å se detaljer. Ta gjerne kontakt med de enkelte kontaktpersonene for å finne ut mer om turen.

År:
Dato
Aktivitet
Oppmøte
Item ons 13.03.24
Klubbkveld - Fugler på Telemarkskysten - og litt til Sosial aktivitet
Prestegårdshagene

«Se der! Hva var det?»
Hvor ofte er det ikke at vi kajakkpadlere har lurt på hva det er for slags fugl vi ser når vi er ute og padler?
Den som trippet så fort og forsvant innimellom steinene på stranda?
Eller den som lå på vannet og minnet så om en pingvin?
Var det virkelig ei havørn vi så? Den var jo så svær!
Og måker! Noen hater dem og de er jo uansett ikke til å skille fra hverandre. Eller er de faktisk det?
På klubbmøtet i mars skal vi få hjelp å bli kjent med fuglene vi ser på Telemarkskysten når vi er ute å padler gjennom året. Leder av BirdLife Telemark, Allen Einar Kjøhl-Røsand, gir oss et innblikk i fuglefaunaens forunderlige verden. Vi blir kjent med de vanligste artene og noen av de mer sjeldne. Hvordan står det egentlig til med fuglebestandene, og hva kan vi kajakkpadlere gjøre for å bidra positiv til fuglelivet.

Etter en liten pause med litt å bite i får vi et gjensyn fra de første årene med Artic Race i Vesterålen.

På grunn av bevertningen må vi ha påmelding. Lenke til påmeldingsskjema er sent i mail til medlemmene i Ghpk.


Item søn 24.03.24
Påsketur Portør/Stangnes/Risør Viderekomnetur
Stangnes / Ekerstranda

Portør-turen starter i år fra fra Eikerbukta ved Stangnes parkering. Vi kan kjøre til venstre ved parkeringen og ta av kajakken, da er det ca 100 meter å bære/trille. Vi hjelper hverandre så går dette bra. Vi er klare på vannet kl. 11.00. 

Fra Ekerbukta padler vi SV over, følger land , padler innom kroker og kriker ned til Perleporten  eller Risøya ved Risør og tar lunch på en av plassene. Turen ned dit er i luftlinje 8-10 km, hele turen blir på 18-22 km i rolig tempo. Dette området er eksponert for grov sjø og brytninger. Vind og retning på vinden må derfor være innenfor det som er forsvarlig på en klubbtur. Dersom  værmeldingen eller realitetene tilsier noe annet må vi vurdere å legge om turen eller avlyse. Vi kan også padle NØ over mot Portør, hvis vindretning tilsier at det er fornuftig.

Krav: Deltakerne på denne turen må kunne padle i 2 timer i et strekk. Egenredning og kameratredning må en kunne. Det er fortsatt kaldt i vannet, så du må kle deg etter forholdene og ta med seg det som skal til for vinterpadling. Ta også med litt ved til felles bål. 

Påmelding: Du må melde deg på via lenke som sendes på mail til alle medlemmer i Ghpk. Frist for påmelding er fredag 22. mars.

Mvh Reidar 

Lurer dere på noe så ring meg gjerne på 91518160.