Aktivitetsplan

Onsdagspadling er spesielt tilrettelagt for nybegynnere. Her kan du få veiledning fra erfarne padlere. Nybegynnere bes ta kontakt på forhånd slik at vi kan sikre veiledning og sikkerhetsoppfølging på turen (se HMS-plan). Onsdagspadlinger arrangeres ca. i tidsrommet fra 1. april til 1. oktober. Turene går fra Røra dersom ikke annet er annonsert på aktivitetsplanen og Facebook. Oppmøte kl 17:45 slik at du er på vannet kl 18:00.

Nedenfor finner du liste med aktiviteter i klubben. Klikk på en aktivitet for å se detaljer. Ta gjerne kontakt med de enkelte kontaktpersonene for å finne ut mer om turen.

År:
Dato
Aktivitet
Oppmøte
Item fre 29.10.21 til søn 31.10
Lavooturen Viderekomnetur
Valle
Lavvoturen Vi går ut fra Valle og padler til Skutevikskilen (Gumøy). Det er selvfølgelig mulig å komme på lørdag. Vi tenker også å legge opp til litt nattpadling. Husk å ta med lommelykt eller liknende. Ta gjerne også med ved til bålet.
Item søn 28.11.21
Kaltvannstrening Viderekomnetur
Krogshavn
Sikkerhetstrening for de som trives å padle på vinteren
Item ons 15.12.21
Adventspadling Viderekomnetur
Porsgrunn Gjestebrygga
Padling opp ælva fra gjestebrugge Porsgrunn mot Skien og tilbake, antageligvis med besøk hos Jonas B. Gundersen etterpå for å fylle på med pizza. Her kan også folk hoppe på som ikke lå seg friste av selve padleturen