Aktivitetsplan

Onsdagspadling er spesielt tilrettelagt for nybegynnere. Her kan du få veiledning fra erfarne padlere. Nybegynnere bes ta kontakt på forhånd slik at vi kan sikre veiledning og sikkerhetsoppfølging på turen (se HMS-plan). Onsdagspadlinger fra 1. April til 1. Oktober. Turene går fra Røra dersom ikke annet er annonsert på turplan og Facebook. Oppmøte kl 17:45 slik at du er på vannet kl 18:00.

Nedenfor finner du liste med tilleggsaktiviteter i klubben. Klikk på en aktivitet for å se detaljer. Ta gjerne kontakt med de enkelte kontaktpersoner for å finne ut mer om turen.

År:
Bare aktiviteter fra nå:
Dato
Aktivitet
Oppmøte
Item lør 31.07.21 til lør 07.08
Årets langtur Vidrekomnetur
Dypeklov

Årets langtur går til Hvaler-området. Vi parkerer ved Dypeklov og padler ut til Lyngholmen hvor vi tilbringer første natta. Herfra velger vi veien videre avhengig av værforholdene. Mange spennende steder å besøke: Søsterøyene, Struten fyr, Papperhavn, Akerøy, Herføl, Tisler osv. (sjekk https://www.visithvaler.no/). Vi legger opp til å flytte leier hver dag. Det er mye spennende å se på land, så ta med godt fottøy.

For å være med på denne turen må du være selvhjulpen mhp utstyr, mestre egenredning og kameratredning og være fortrolig med å padle i bølger (relativt smult vann med bølge opp til 0.5 m). Det blir relativt korte dagsetapper,10-20 km. Du kan regne med at vi kommer innom butikk etter 3-4 dager og at det er muligheter for å etterfylle vann tilsvarende ofte.

Turen gjennomføres innenfor gjeldene smittevernregler. Av den grunn er det ikke satt opp felles transport til Dypeklov.

Har der spørsmål så ta kontakt. På denne turen er det påmelding. Send en e-post til Terje (kontaktperson) hvis dere vil være med.

Item lør 14.08.21 til søn 15.08
Kajakksamling rettet spesielt mot nybegynnere Nybegynnertur
Krogshavn

Kajakksamling rettet spesielt mot nybegynnere med moro og lek i Krogshavn. Lørdagen er satt av til de ferskeste padlerne. Lørdag formiddag blir det litt introduksjon til kajakkpadling, men det meste av tiden tilbringes på eller i vannet. Etter lunsj vil det bli lek og moro og sosial sammenkomst for alle. Søndag vil det bli mulighet for å være med på tur og prøve de nye ferdighetene. Utgangspunktet er Krogshavn, men aktivitetene kan flyttes avhengig av vær og vind.

Vi har tatt utgangspunkt i at koronatiltakene er på nasjonalt nivå, dvs anbefalt avstand er 1 m og det er lovlig med utendørs fritidsaktiviteter for voksne. Skulle reglene bli annerledes, må vi tilpasse aktiviteten deretter.

For deg som er medlem er deltagelse gratis. For ikke medlemmer er det en deltakeravgift på 250 kr. For medlemmer er det mulig å låne klubbens kajakker og utstyr.

Har du introduksjons- eller grunnkurs i henhold til Padleforbundets våttkortstige er dette en fin anledning til repetisjon. Har du ikke, er det en anledning til å sjutrene litt.

Har du lyst til å delta så gi oss et hint. Samlingen vil bli annonsert som arrangement på Facebook i august med mulighet til å krysse av for deltagelse.

Item ons 18.08.21
Onsdagspadling Vidrekomnetur
Omnestranda
Padling fra Omrestranda ved Nevlunghavn. Her må du regne med litt bølger.
Item søn 29.08.21
Søndagstur for alle Nybegynnertur
ikke bestemt
Mer info vil komme
Item lør 04.09.21 til søn 05.09
Rull og Tull alminnelig aktivitet
ikke bestemt
Rull og Tull. Sted er ikke endelig bestemt. Muligens ekstern instruktør
Item ons 29.09.21
Onsdagspadling alminnelig aktivitet
Kilevannet
NB! En time tidligere oppmøte da det blir tidlig mørkt.
Item lør 30.10.21 til man 01.11
Lavooturen Vidrekomnetur
Valle
Lavvoturen Vi går ut fra Valle og padler til Skutevikskilen (Gumøy). Det er selvfølgelig mulig å komme på lørdag. Vi tenker også å legge opp til litt nattpadling. Husk å ta med lommelykt eller liknende. Ta gjerne også med ved til bålet.
Item søn 28.11.21
Kaltvannstrening Vidrekomnetur
Krogshavn
Sikkerhetstrening for de som trives å padle på vinteren